Produksjonsretningslinjer for smidde deler

Naturen til smiingsprosessen der solid metall klemmes og flyttes i et dysesett for å utgjøre en del, fører til følgende brede DFM-retningslinjer:

1. Fordi alle forformingsoperasjonene som kreves for å smi en del resulterer i lange syklustider, og fordi robustheten som kreves av formene, hammerne og pressene resulterer i høye dyse- og utstyrskostnader sammenlignet med stansing og formstøping, smiing er en kostbar operasjon.Derfor bør smiing om mulig unngås.Selvfølgelig er det tider når funksjonalitet dikterer en smidd del, eller når andre prosesser er enda mer kostbare.I disse tilfellene:

2. Velg materialer som er relativt enkle å deformere.Disse materialene vil kreve færre dyser, forkorte prosesseringssyklusen og kreve en mindre hammer eller presse.

3. På grunn av behovet for at metallet skal deformeres, er delformer som gir relativt jevne og enkle ytre strømningsbaner ønskelig.Derfor er hjørner med sjenerøse radier ønskelig.I tillegg bør høye tynne fremspring unngås siden slike fremspring krever store krefter (derav store presser og/eller hammere), flere forformingsstadier (derav flere dyser), forårsaker rask dyseslitasje og resulterer i økt prosesseringssyklustid.

4. For å lette produktiviteten bør ribbene ha stor avstand (avstanden mellom langsgående ribber bør være større enn ribbehøyden; avstanden mellom radielle ribber bør være større enn 30 grader).Ribber med tett avstand kan resultere i større dyseslitasje og en økning i antall dyser som kreves for å produsere delen.

Smiing av deler har fordelene med høy kvalitet, lav vekt, høy produksjonseffektivitet, bredt vektområde og fleksibel praksis sammenlignet med støping, som er populær teknologi i produksjon av maskinvaredeler.Smiing er fordelen med Runyou Machinery.I smiverksted har vi henholdsvis 300T, 400T, 630T smilinje, med daglig produktivitet 8000 stk.Nå har vi utviklet et komplett sett med smidd D-ring med dimensjoner fra 1/2” til 1”, med tilfredsstillende bruddstyrke basert på forskjellige former.Våre smidde D-ringer er kvalifisert for europeisk standard, og har CE-sertifikat for det.


Innleggstid: Sep-06-2022